Dipl. ing. el. Denis Reković je menadžer kvaliteta u Institutu za ljekove i medicinska sredstva Crne Gore (CInMED).

 

Rođen je u Skoplju, osnovnu školu završio je u Dubrovniku, a srednju u Tivtu. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

 

Na poziciji menadžera kvaliteta nalazi se od 2018. godine, a u Institutu radi od 2014. godine na poziciji pomoćnika direktora gdje je obavljao poslove rukovodioca Sektora za informatiku i kvalitet. Prethodno radno iskustvo stekao je u Fondu za zdravstveno osiguranje na pozicijama pomoćnika direktora kao rukovodilac Sektora za razvoj i informatičke poslove, rukovodioca Odjeljenja za operativu u Sektoru za razvoj i informatičke poslove, kao i na poziciji sistem administratora odnosno sistem inženjera.

 

U toku profesionalne karijere bio je učesnik velikog broja projekata u domenu razvoja i unapređenja Integralnog informacionog sistema zdravstva Crne Gore, bio je član pregovaračke grupe u predpristupnim pregovorima Crne Gore ka Evropskoj Uniji za Poglavlje 10 – Informaciono društvo i mediji, učestvovao je u velikom broju komisija za definisanje potreba i nabavku hardvera odnosno informatičkih rješenja koji su kreditirani od Svjetske Banke, Svjetske zdravstvene organizacije, Instrument pretpristupne pomoći (IPA) i dr.

 

Usavršavao se na brojnim kursevima iz domena informatike (MCSA, MCSE, CISSP, Hands on Hacking…) odnosno domena sistema kvaliteta u kojem je od strane kompanije SGS sertifikovan za ISO/IEC 27001:2013 – Information Security Management Systems Auditor/Lead Auditor, Internal Auditor za ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:2013, ISO/IEC 17020:2012 i ISO/IEC 17025:2017.

 

Tečno govori engleski jezik.

Pretražite registre

Ovdje možete pretražiti sve registre.

Prijavite se na

Newsletter