KOLAČIĆI I DRUGI SISTEMI ZA PRAĆENJE

Posjetom i korišćenjem web portala CInMED, pristajete na korišćenje kolačića u skladu s ovom Politikom o kolačićima. Ova stranica objašnjava kako koristimo kolačiće. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu Politiku o kolačićima.

 

O KOLAČIĆIMA

Kolačić je mali dio podataka koji web lokacija čuva na računaru ili mobilnom uređaju posjetioca.

U CInMED-u koristimo kolačiće kako bi omogućili tehničko funkcionisanje ove web platforme. Pored toga, ako pristanete na to, koristimo kolačiće za prikupljanje vašeg iskustva pregledanja na našoj web platformi. Ovo nam omogućava da prikupljamo anonimnu statistiku koja nam pomaže da poboljšamo našu veb stranicu i usluge.

 

OPIS KOLAČIĆA

Na web portalu CInMED koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva i analitike. Na sajtu su prisutne sljedeće vrste kolačića:

Osnovni kolačići:

Kolačići tehničke sesije: Ovo su kolačići koji su neophodni za pravilno funkcionisanje sajta i koriste se za upravljanje prijavljivanjem i pristupom funkcijama sajta. Trajanje kolačića je striktno ograničeno na radnu sesiju (kada je pretraživač zatvoren, oni se brišu). Njihovo deaktiviranje kompromituje korišćenje usluga dostupnih preko prijave.

Analitički kolačići:

Kolačići za web analitiku:  Kako bismo prikupljali anonimne informacije o posjetiocima i njihovom ponašanju na web portalu, koristimo Google Analytics. Kolačići analitike se koriste za prikupljanje informacija, u zbirnom obliku, o broju korisnika i načinu na koji posjećuju sajt; podaci se prikupljaju isključivo u svrhu obrade anonimnih statističkih informacija o korišćenju sajta i provjere njegovog ispravnog funkcionisanja. Podaci o navigaciji mogu se koristiti za identifikaciju korisnika samo ako je to neophodno za utvrđivanje kompjuterskih zločina.

 


 

KONTAKT INFORMACIJE

Ako imate bilo kakva pitanja, komentare ili želite saznati više o našoj Politici o kolačićima, možete nas kontaktirati putem sljedećih kontakt informacija:

E-mail:[email protected]

Telefon: +382 (20) 310 280

Pretraga registara

Ovdje možete pretražiti sve registre

Prijavite se za

Newsletter