Poštovani i dragi prijatelji i saradnici,

 

Velika nam je čast i zadovoljstvo da Vas obavijestimo da će druga godišnja konferencija Instituta za ljekove i medicinska sredstva Crne Gore pod nazivom Sinergija regulative i nauke na evropskom putu biti održana u periodu od 14. do 16. decembra u hotelu Avala u Budvi.

 

Kao nadležno regulatorno tijelo u oblasti ljekova i medicinskih sredstava, ponosni smo što u Crnoj Gori najzad započinjemo tradiciju okupljanja koja predstavljaju dragocjenu priliku za stručni razvoj, uvid u najnovija saznanja i dostignuća u farmaceutskoj nauci, ali i plodnu razmjenu mišljenja i iskustava. Sa našim saradnicima, partnerima iz industrije i stručnjacima iz različitih oblasti imaćemo priliku da zajedno istražujemo aktuelne teme, razgovaramo o izazovima i pronađemo inovativne načine za unapređenje regulative i prakse.

 

Vodeći se našom vizijom da su saradnja i partnerstvo osnova za uspjeh i izvanredne rezultate, i ove godine ćemo organizovati predavanja i diskusije shodno interesovanjima naših klijenata iskazanim u prethodnom periodu. U skladu sa tim, naš program će prevashodno biti usmjeren na teme koje se tiču postupka izdavanja dozvole za lijek, obnova i varijacija, zatim praćenja potrošnje ljekova i farmakovigilance. Pored toga, planirana je i naučna sesija koja predstavlja odraz naše posvećenosti istraživanju i razvoju u Institutu.

 

Naša filozofija je jasna – vjerujemo da sinergija regulative i nauke igra ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti u oblasti ljekova i medicinskih sredstava. Zbog toga će ova konferencija pružiti priliku da zajedno istražimo kako ovaj sklad može donijeti pozitivne i inspirativne promjene.

 

U duhu naše posvećenosti društvenoj odgovornosti, važno je napomenuti da će i ove godine konferencija biti donatorskog karaktera.

 

Kotizacija za učešće iznosi 600€ + PDV.

 

Očekujemo da će ova tradicija okupljanja postati simbol izvrsnosti i saradnje u oblasti ljekova i medicinskih sredstava u Crnoj Gori, i puni entuzijazma idemo u susret boljoj budućnosti za zdravlje naših građana.

 

Radujemo se Vašem učešću i zajedničkom putu stvaranja sinergije!

 

Pozivamo sve zainteresovane da pošalju svoje prijave najkasnije do 15. novembra na e-mail adresu: [email protected].

Obrazac za prijavu dostupan je ovdje.

 

Program konferencije dostupan je ovdje.

 

Pretraga registara

Ovdje možete pretražiti sve registre

Prijavite se za

Newsletter