Dr stom. Uroš Labudović je rukovodilac Centra za medicinska sredstva u Institutu za ljekove i medicinska sredstva Crne Gore (CInMED).

 

Rođen je u Beranama, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Podgorici, studijski program Stomatologija, 2012. godine, gdje je angažovan kao saradnik u nastavi na predmetima Stomatološka protetika pretklinika, Gnatologija, Mobilna stomatološka protetika pretklinika, Fiksna stomatološka protetika pretklinika i Dentalna anatomija. Trenutno je doktorand na Medicinskom fakultetu u Podgorici.

 

Na poziciji rukovodioca Centra za medicinska sredstva nalazi se od oktobra 2021. godine, a u Institutu radi od 2020. godine na poslovima stručnog saradnika u Inspektoratu. Prethodno radno iskustvo stekao je u Upravi za inspekcijske poslove na poziciji zdravstvenog inspektora u oblasti medicinskih sredstava, u zdravstvenim ustanovama kao doktor stomatologije i u farmaceutskoj kompaniji Farmont M.P. kao stručni saradnik za ljekove i medicinska sredstva.

 

Tečno govori engleski jezik, a služi se ruskim jezikom.

 

Oženjen je.

Pretraga registara

Ovdje možete pretražiti sve registre

Prijavite se za

Newsletter